Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Challenger Pro League 2023 2024 Een Overzicht

Challenger Pro League 2023-2024: Een Overzicht

Gids Proud to be onside Uitgebracht door Pro League

De Pro League heeft zijn gids "Proud to be onside" uitgebracht tijdens de 6e Football for All-campagne. Deze gids biedt richtlijnen en informatie over diversiteit, inclusie en sociale verantwoordelijkheid in het voetbal.

Wedstrijd RSCA Futures - RFC Luik Afgelast

De Challenger Pro League-wedstrijd tussen RSCA Futures en RFC Luik van zaterdagavond is afgelast vanwege veiligheidsredenen. De wedstrijd zal op een later tijdstip worden ingehaald.

Lierse Zet In op Jonge Belgische Talenten

Lierse wil met zoveel mogelijk jonge Belgische talenten aantreden in de Challenger Pro League. De club hoopt hiermee een stevig fundament te leggen voor de toekomst.

16 Ploegen in Challenger Pro League

In de Challenger Pro League spelen volgend seizoen 16 ploegen, waaronder een aantal U23-teams. De competitie zal bestaan uit 30 speelronden, met play-offs voor promotie en degradatie.

Conclusie

De Challenger Pro League 2023-2024 belooft een spannend seizoen te worden, met nieuwe teams, jonge talenten en een focus op diversiteit en inclusie. De competitie zal fans van over het hele land boeien en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het Belgische voetbal.


Comments